A legjobb csapatépítés: SUP-ozás a Balatonon

A főnökök szeretnek időnként csapatépítést szervezni nekünk, de eddig általában nagyon bénán sikerültek ezek az események. Sokszor nem kérik ki a véleményünket, így idétlen programokat találtak ki, például Skanzen látogatás vagy kerámiafestés, amely baráti vagy családi körben elmegy, de céges csapatépítésre nem túl izgalmas program. Az autókölcsönzőben mi egész nap állunk, járkálunk, eléggé sportos az összes kolléga, ezért felvetettük a vezetőségnek, hogy idén sportos csapatépítést lehetne tartani valamilyen stílusosabb helyen.

Meghallgatták tanácsunkat és az idei balatoni csapatépítés játékok lebonyolításával igazán emlékezetes maradt, elmentünk Siófokra és részt vehettünk egy SUP oktatáson, melyet a BalatonPRO rendezvényszervező cég szervezett nekünk. A SUP olyasmi, mint a szörfdeszka, viszont nem a hullámokon kell vele lovagolni, hanem álló helyzetben evezni kell vele, stabil mozgáskoordinációra és koncentrálásra van szükség hozzá. 10-15 perc alatt mindenki ráérzett arra, hogyan kell magunkat megtartani a SUP-on, amikor már stabilan képesek voltunk evezni, kezdődhettek a játékok: egy kalapból húztuk ki a neveket és így 4 csapatra oszlottunk. Volt SUP-ra felálló gyorsasági verseny, bójakerülő verseny, sorversenyek, királylány kiszabadítása a hajóról ügyességi verseny, majd amikor már mindenki kifáradt, szabadon próbálgathattuk a SUP-ozást a szikrázó napsütésben.

A sport után a feltöltődésé volt a szerep, a közeli luxushotel éttermében büféasztalos vacsora és korlátlan italfogyasztás várt minket 4 órán keresztül, mely kellően megalapozta a hangulatot az éjszakai bulizás előtt. Ez volt az elmúlt évek legjobban sikerült csapatépítése, mert voltak benne játékok, szép táj, mindenki részt tudott venni, aki szeretett volna és a buliról sem kellett lemondanunk. Köszönjük a vezetőségnek az élményt!