A légterelők még a nyaralást is megmenthetik

Legutóbbi nyaralásunkat Tenerife szigetén töltöttük. Itt a tömegközlekedés sajnos nem túl jó, ezért muszáj volt egy autót bérelnünk a hétre. Kár, hogy nincsenek jó összeköttetések a sziget népszerű pontjai között. De nem baj, úgy voltunk vele, hogy nyaralunk, és megérdemeljük az autózás kényelmét. Kerestünk is egy barátságos autókölcsönzőt, ahol kiválasztottuk a nekünk tetsző autót. Az eladó viszont ezt nem találta jó döntésnek, és egy másikat próbált ajánlani, ami légterelőkkel is fel volt szerelve. De minek az nekünk? Én beértem volna az olcsóbb autóval is, de ő hajthatatlanul állította, hogy meg fogja érni az, hogy most kicsivel többet fizetünk.

Akár hiszitek, akár nem, igaza lett. Az saját autónkban nincsenek légterelők, és emiatt sokszor szenvedünk az erős menetszéltől. Persze, otthon nem muszáj lehúzni az ablakot, Tenerifén viszont enélkül lehetetlen elviselni a hőséget. Szóval teljesen nyitott ablakkal utaztuk végig a szigetet, de szinte észre sem vettük ezt, mert a levegő kellemesen áramlott be, és az új frizurámat sem tette tönkre. A fiam egyszer jól megfázott a klíma miatt, azóta ezt inkább mellőzzük. Viszont a légterelők jelenléte nagyon sokat segít a komfortérzeten, főleg a fülledt, nyári napokon. Elhatároztam, hogy én is szeretnék ilyet, és egy megbízható oldalt kerestem, ahonnan rendelhetnék.

Ekkor találtam rá az autofelszerelesek.hu-ra, ami egy nagyszerű, magyar oldal, szuper választékkal és segítőkész ügyfélszolgálattal. Minden nagyon gyorsan ment a vásárlás alatt, az e-mailben elküldött üzenetemre is rögtön választ kaptam. Megrendelésem után pár nappal pedig már hozta is a futár a csomagot.

Nagyon sok előnye van még ennek az apró kiegészítőnek. Annyira beleolvad a környezetébe, hogy alig lehet észrevenni, mert az autómhoz hasonló színű. A sötét színárnyalata segítségével az UV sugárzást is szűri, ami szintén jól jön, hiszen múltkor is leégett a bal kezem vezetés közben. Jöhet akár eső vagy hóvihar is, a légterelők mindig segítenek megakadályozni, hogy a csapadék az autóba jusson.

Én a négyes csomagot rendeltem, hogy minden ablak védve legyen. Az ár pedig sokkal kevesebb volt, mint amire számítottam. Egy ilyen hasznos kelléket ennyi pénzért nem érdemes kihagyni. Főleg, ha az autofelszerelesek.hu-ról rendeled, ahol rengeteg más autós terméket és kedvezményes ajánlatokat is találsz!