A lerobbant autóból végül egy kellemes masszázs lett

A múlt hónapban történt, hogy nagyon siettünk valahova ezért az autónkkal akartunk menni. Ez sajnos nem jött össze, mert amikor be akartuk indítani az autót, egyszerűen nem indult. Próbálkoztunk mindennel, de semmi. Ezért nem volt mást tenni, mint kénytelenek voltunk autót kölcsönözni.

Még sohasem csináltunk ilyet, mert mindig is volt autónk vagy szívesen használjuk a tömegközelekedést. Ha például külföldön vagyunk, akkor mindig a tömegközlekedést választjuk, mert szeretünk úgymond vegyülni a helyiekkel, így sokkal autentikusabb az élmény.

Szóval most csináltunk először ilyet, de egyáltalán nem csalódtunk, mert minden flottul ment, kaptunk egy nagyon szép új autót, amit élmény volt vezetni.

Amikor visszavittük az autót, akkor egy új útvonalon mentünk, mert a belvárosban volt dolgunk és még el akartunk intézni valamit. Egészen pontosan a Király utcán keresztül vezetett az utunk, ahol egyszer csak megpillantottam a Karmathaimasszázs szalont. Még sosem jártam náluk, ezért amikor hazaértünk egyből rákerestem az interneten, hogy mégis milyen szolgáltatásaik vannak és elolvastam egy-két véleményt is a szalonról. Az egyik vélemény például azt írta, hogy a hölgy részt vett a legjobb kókuszolajos testmasszázson Budapesten.

Kókuszolajos masszázs? Még sosem hallottam róla, így azonnal utánaolvastam az oldalon. A nevéből adódóan a szeánsz során egy speciális kókuszolajat használnak, melyet először felmelegítenek, hogy még kellemesebb legyen a testnek. Ehhez a masszázshoz le kell vetkőznünk. A legjobb, ha teljesen meztelenek vagyunk, de persze, ha valaki szégyenlős, akkor maradhat mondjuk egy alsógatya rajtunk. A lényeg, hogy teljesen el tudjunk lazulni. A masszázs leginkább a svédmasszázshoz hasonlít, de megtalálhatók benne thai elemek is.

Miért jó a kókuszolaj? Mert teljesen természetes. Manapság rengeteg mesterséges anyagot fogyasztunk vagy viszünk fel a bőrünkre, viszont a kókuszolaj ezekkel ellentétben teljesen természetes, nem tartalmaz mindenféle mesterséges összetevőt. Már nagyon régóta használják a különböző kultúrákban pontosan ezért, mert hosszú ideje ismert a jótékony hatása.

Szinte egy igazi vitaminbombáról beszélhetünk. A kókuszolaj tartalmaz B és E vitamint valamint különböző ásványi anyagokat, mint cink, vas, magnézium és kálium. A kezelés során ezeket a vitaminokat és ásványi anyagokat gondosan bemasszírozzák a bőrbe, ezáltal erősödik a test szövetállománya.

Ez a típusú masszázs különösen ajánlott olyanoknak, akiknek már kissé megereszkedett vagy ráncos a bőre, mert feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt. A kókuszolaj nagyon fontos tulajdonsága, hogy rendkívül gazdag antioxidánsokban, mely segíti a sejtmegújulást, illetve hidratálja és regenerálja a bőrt.

Nagyon tetszett a leírás és egyből gondoltam, hogy nekem ki kell próbálnom ezt a fajta masszázst. A honlapon foglaltam időpontot és szerencsém volt, mert 20%-os kedvezményt biztosítottak minden masszázsra, így csupán 10.320 Ft-ot kellett fizetnem a 60 perces masszázsért.

Valóban egy nagyszerű élményben volt részem, teljesen felfrissültem és megújultam a szalonban töltött 60 perc alatt. A kezelés után örömmel újságoltam a barátaimnak és hozzátettem, hogy ez a kókuszolajos testmasszázs Budapest talán legjobb masszázsa.