A náluk vásárolt tányérokat egy életen át használhatjuk

Az autókölcsönzés egy nagyon kellemes és egyszerű módja annak, hogy egy utazás alatt megoldjuk a közlekedést. Nem tagadom, megvan annak is a bája, mikor az ember egy idegen városba érkezik és felfedezi azt, hogy miként lehet busszal, metróval vagy vonattal eljutni egy bizonyos helyre. De valljuk be, sokkal egyszerűbb, ha van egy autónk, amit akkor használunk és amivel oda megyünk, ahova csak akarunk.

Mindezt úgy mondom, hogy a korábbi autókölcsönzős élményem nem volt éppen a legkellemesebb. A barátaimmal Spanyolországban voltunk egy szigeten és az az ötletünk támadt, hogy milyen jó lenne négy keréken bejárni ezt a helyet. A kölcsönautó vezetéséhez azonban olyan jogsi kellett, ami már több, mint három éves. Ezért az egyik barátunk lett a sofőr, aki nem volt túl magabiztos. Végül azonban semmi komoly baj nem történt és nagyon élveztük a nyaralást.

Most azonban az életem egy sokkal kiszámíthatóbb mederben folyik, különösen azóta, hogy az időm nagy részét az éttermemmel töltöm. Az előző héten például új porcelán tányérok kellettek volna, de nem találtam olyan helyet, ahol nagy mennyiségben tudtam volna rendelni megbízható minőségű termékeket. Az egyik ismerősöm azonban a Hunnia Kristály oldalát javasolta. Ő már régebben nyomja a vendéglátó ipart, úgyhogy hallgattam a tanácsára.

A Hunnia Kristály oldala pedig hozta a hozzá társított elvárásokat. Én kicsit régimódi vagyok, ha mondjuk porcelán tányérok beszerzéséről van szó és általában el szoktam menni a közeli nagykerbe. Ezért féltem attól, hogy a Hunnia Kristály oldalán esetleg problémám lesz az internetes rendeléssel. Különösen attól tartottam, hogy nem fogom megtalálni a porcelán tányérok részleget. A Hunnia Kristály azonban olyan jól van kialakítva, hogy ez nem volt végül probléma. A felület letisztult és könnyen kezelhető. Csak pár kattintás és már el is kezdhetünk böngészni a porcelán tányérok között.

A kategóriák rendszere sokkal egyszerűbbé teszi a vásárlást, mintha egy rendes boltban lennénk. Hiszen én az időm nagyrészét egy nagykerben azzal töltöm, hogy próbálom megtalálni a számomra megfelelő részleget. A következő horror pedig az szokott lenni, hogy nem látom át rendesen a választékot. A Hunnia Kristály oldalán azonban kiválaszthatjuk a porcelán tányérok márkáját és az adott részlegen belül össze tudjuk hasonlítani a különböző termékeket. Így pedig nem kell beérnünk kevesebbel, mint ami pont ideális az éttermünknek.

Külön meglepetés volt egyébként, hogy a lista mellett elérhető volt egy-egy rövid tájékoztató is a termékcsoportról. Így egy kicsit mélyebb betekintést kaphattam ebbe a számomra még mindig egészen új világba. Miután pedig megtaláltam azt a típust, ami tetszett nekem, megkezdődhetett a porcelán tányérok vásárlása.

Ez a rész is sokkal egyszerűbb, mint egy rendes boltban, mivel nem nekünk kell megoldani a szállítást. Ez pedig óriási könnyebbség, hiszen egy étterembe általában nagy mennyiséget kell rendelni. A rendelés menetével sem lesz semmi bajunk, mivel úgy van kialakítva, hogy bárki könnyedén végig tudjon menni rajta. Úgyhogy nem kell számítógépes szakértőnek lennünk ahhoz, hogy megkapjuk a porcelán tányérokat.

Elég, ha beírjuk a számlázási és szállítási címünket, megadjuk a fizetési módunkat és már kész is vagyunk. A termékek pedig pont olyan állapotban és minőségben érkeznek meg, mint ahogy az oldalon ígérték. A Hunnia Kristály segítségével rengeteg időt meg tudtam spórolni, amit végre más dolgokra fordíthatok.