A Prevenció Patika weboldalát a kölcsönzőben ajánlották

Nem tartom magam túlzottan elkényelmesedett embernek. De azért nagyon bosszantó tud lenni, ha elromlik a kocsi, és anélkül kell megoldani a hétköznapok rohanását. Nemrég újra szervizbe kellett tennem a tragacsomat egy időre, és sajnos csereautót sem tudtak adni. Én viszont biztos voltam abban, hogy az elkövetkező heteket nem bírom majd autó nélkül, így elmentem egy kölcsönzőbe. Emiatt azonban nem maradt időm arra, hogy a patikába is beugorjak azelőtt, hogy elhozom a srácokat.

Amíg a kölcsönzőben vártam a soromra, felhívtam a férjemet, de kiderült: neki sincs ideje kivárni a sort a gyógyszertár előtt. A kölcsönzős valószínűleg hallhatta a telefonos beszélgetés egy részét és igyekezett minél gyorsabban kiszolgálni. És nagyon hálás vagyok neki, amiért úgy döntött, beleszól a dologba ő is.

Amikor mindennel megvoltunk csak annyit mondott, neki is nehéz volt a patikás sorban állás, de egy ideje már csak ritkán van szüksége erre, mivel online rendeli meg a legfontosabb készítményeket. Azt ajánlotta, ha nekem is jól jönne ez a lehetőség, keressem fel a Prevenció Patika weboldalát.

A Prevenció Patika webáruházából rengeteg fontos termék beszerezhető

Prevenció Patika

A Prevenció Patika interneten keresztül elérhető, online gyógyszertárából szinte minden termék beszerezhető, ami gyógyszertárakban kapható. Így a weboldal hatalmas segítség abban, hogy mindig legyenek otthon olyan dolgok, amik nélkül egy háztartás nem tud működni (pl. ragtapasz, működő lázmérő, C-vitamin, stb.). Online kínálatuk hatalmas, ennek ellenére átláthatóan van tálalva. Ennek köszönhetően pedig könnyű megtalálni azokat a dolgokat, amikre épp szükségünk van.

Ha mégis úgy érezzük, nem boldogulunk a webáruházzal, segítséget kérhetünk chat formájában. Ezt a lehetőséget a bal alsó sarokban található ikonon keresztül érhetjük el.

Gyógyszervásárláskor az ember elsősorban nyilván nem arra hajt, hogy mindenképpen akciós ajánlatokat találjon. Ugyanakkor a prevenciopatika.hu weboldalon még ilyenekkel is találkozhatunk. A weboldalon a „Mesébe illő akciók” menüpontot kiválasztva tájékozódhatunk az éppen leárazott termékekről. Az akciós ajánlatok között találunk olyat, ami az aktuális hónapban éppen akciós. De válogathatunk olyan kedvező ajánlatokból, amelyek lényege az, hogy nagyobb mennyiségű termék vásárlása esetén olcsóbb valami. És olyan árucikkek között is tudunk válogatni, amiket szállítási költség fizetése nélkül rendelhetünk meg.

A patikában dolgozók fontosnak tartják, hogy a gyógyászat nem csak az egészségünk helyrehozatalát jelenti, hanem azokat a törekvéseket is, amelyeket azért teszünk, hogy megőrizzük, illetve fenntartsuk az egészséget. Éppen ezért az online gyógyszertárban sem csak olyan termékeket találunk, amelyek a gyógyulást segítik, hanem olyanokat is, amelyek abban segítenek, hogy ne is legyünk betegek.

A Prevenció Patika a vírusvédelemben is megbízható partner

A Prevenció Patika partner a koronavírus-járvány elleni védekezésben is, illetve segít abban is, hogy ha mégis elkaptuk, akkor is sikeresen legyőzhessük a betegséget.

A „Vírusvédelem” kategóriára kattintva vásárolhatunk olyan védőeszközöket, mint a szájmaszk, a gumikesztyű vagy a fertőtlenítő. Rendelhetünk a betegséget kimutató gyorstesztet. Válogathatunk az esetleges megbetegedés nyomon követéséhez használható eszközök közül (pl. pulzoximéterek). És vásárolhatunk a száj- és az orrnyálkahártya védelmét, illetve az immunrendszer megerősítését segítő termékeket is.

A házhoz szállítás esetleges nehézségeire is gondolnak

A Prevenció Patika gondol arra is, hogy az online vásárlással járó házhoz szállítás nem mindenkinek kedvező. Éppen ezért a megrendelt termékek átvételére nem csak a klasszikus házhoz szállítás az egyetlen lehetőség, hanem kérhetünk csomagpontos átvételt is országszerte. Továbbá személyesen is átvehetjük előre összekészített rendelésünket a Prevenció Patika szegedi gyógyszertárában.

A szállítással kapcsolatban szintén fontos infó az, hogy tizenkétezer forintos rendelési összegen felül a házhoz szállítás díjmentesen zajlik.

A vásárlással és szállítással kapcsolatos pontos feltételekről természetesen részletesen tájékozódhatunk a weboldalon. A tájékoztatóban pedig részletes leírást találunk, pl. a választható fizetési módról, illetve a házhoz szállítás és az utánvét költségeiről is.

A prevenciopatika.hu egy olyan webáruház, amit nem árt a gyorsan elérhető oldalak között tartani. Főleg akkor nem, ha anya vagy. Hatalmas segítség abban, hogy ne kelljen folyton patikába rohanni. Hálás vagyok azért, hogy létezik!