Autókölcsönzés és acélmegmunkálás a pasis hétvége témái

A haverokkal szeretünk egy-egy hétvégére „fiús estéket” szervezni. A múltkor egyik jó cimborámat kísértem el az autókölcsönzőbe, mert a vásárlás előtt szerette volna kipróbálni azt a kocsit, amit meg akar venni a közeljövőben. Én nem igazán értek az autókhoz, szoktak is cikizni miatta, hogy olyan vagyok, mint egy nő. Nyilván jogsim sincs, szóval az anyósülés az én fix helyem. Szerencsére a barátnőmet nem zavarja a dolog, ő is inkább sétál vagy kerékpározik, mint én, azt hiszem, a belvárosban ez elég praktikus dolog.

Amikor odaértünk az autókölcsönzőbe, egy ismerős arcra lettem figyelmes. Kiderült, hogy az egyik legújabb értékesítőjük az én régi kollégám, akivel a második szakmám megszerzésekor együtt dolgoztam egy acélmegmunkáló üzemben. Azóta én teljesen elkerültem erről a területről, és láthatóan ő is. Azért jókat sztorizgattunk a régi szép időkről, miközben a cimborám a kocsi lepapírozását intézte és körbejárkált, gyönyörködött a kölcsönzőben található autókban. Csodálkoztam, hogy a régi kollégám ennyire ért az autókhoz, de mesélte, hogy az utóbbi években ásta bele magát ennyire a témába, amióta saját autója van, és az a márka kifejezetten a kedvencévé vált, így nem véletlen került pont ebbe a szalonba.

Mondta, hogy ha egy kicsit nosztalgiázni szeretne, ezen az oldalon nézelődik, és egy kedves ismerőse is itt dolgozik: Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Az Acélpartner Kft. acélmegmunkálással foglalkozik, amelynek magas minőségét a különböző szabványok és impozáns gépparkjuk biztosítja. A több mint 20 éves szakértelem sem utolsó szempont, ugyanis 1999 óta vannak jelen a piacon.

Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. - CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Miért ne lehetne egy acéllal kapcsolatos oldal érdekes? „Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás” címszóval összefoglalható link sok meglepetést tartogat. Itt kezdetnek általánosságban olvashatunk az acélról, többek között hogy fizikai tulajdonságait kémiai jellemzői és az előállításukhoz használt technológia alapozza meg. Mechanikai tulajdonságai a nyúlás, folyáshatár, a szakító szilárdság.

Mik az Acélpartner Kft. szolgáltatásai? Plazma- és lángvágással bízzák meg őket a legtöbbször, partnereik között hazai és külföldi cégeket is találunk, főként a gépiparban és az építőiparban tevékenykednek. Cégismertetőjük szerint szerkezeti acélok és gyengén ötvözött acélok megmunkálását vállalják, amelyet termikus vágással vagy gépi forgácsolás által végeznek el. 2 napon belül kaphatunk árajánlatot, a gyártási határidő 1-2 hét. Jelenleg ISO 9001:2015 szabvány szerint dolgoznak (2002 óta). A minőségirányítási rendszer garantálja az adott minőséget.

Gépparkjuk egyedi gyártásra és sorozatgyártásra is fel van készülve. 3 db 4 és 6 fejes lángvágó géppel, 1 forgófejes plazmavágóval és szintén 1 darab lencseszóró géppel rendelkeznek.

A hegesztésről is csomó új információt szereztem. Ez tulajdonképpen egy oldhatatlan kötés, amely a fématomok és fémmolekulák erői által jön létre. Ez töltőanyag vagy olvasztás segítségével is történhet, így a hegesztésnek két változatát különböztetjük meg: sajtoló és ömlesztő hegesztés – ezek egyébként kombinálhatók egymással.

A weboldalról annyit mindenképpen érdemes elmondani, hogy nagyon jól összerakott site-ról beszélünk. A jobb felső sarokban a Keresés rubrika alatt sorban az e-mailes elérhetőség és a telefonszám után a Facebookhoz, Youtube-hoz, Linkedinhez és Instagramhoz vezető linkeket találjuk. A Linkedin látogatóit folyton frissülő posztok várják, Youtube-on pedig megannyi, körülbelül félperces videó által pillanthatunk be a kulisszák mögé.

„Amit a lapostermékekről tudni érdemes – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás” – szólt a mottó, azonban több szolgáltatásukról nem esett még szó. Az élletörést például kézileg vezérelt lángvágóval végzik, az alkatrészeket gyökelőkészítéssel látják el – ezt plazmavágón végzik. A felülettisztítás szemcseszóró berendezéssel történik, ennek célja a mikronyomok eltávolítása, egységes felület megalkotása.

Egyéb tevékenységeik közé tartozik az építőipari kivitelezés, amely magában foglalja a különböző épületszerkezeti elemek gyártását, építőmesteri, lakatos, illetve kőműves munkákat. A beruházások acélszükségletének fedezését is vállalják, emellett különböző logisztikai szolgáltatások nyújtását is rájuk bízhatjuk.

Ha csak közel áll szívünkhöz az ipari munka, vagy éppen cégünknek épp egy acélfeldolgozó üzemre van szüksége, érdemes felkeresni az Acélpartner Kft. weboldalát. A régi kollégám szívből ajánlja őket és szolgáltatásaikat.