Autókölcsönzés és mellnagyobbítás?

Nemrég nyaralni voltunk a férjemmel egy olyan helyen, ahol autókölcsönzésre volt szükségünk ahhoz, hogy rendesen meg tudjuk nézni a környék látnivalóit. Az autókölcsönzőben amíg a férjem intézte a papírokat, én nézelődtem. Hallottam, hogy az egyik hölgy panaszkodott, hogy kicsi a melle, és szeretné megműttetni, de nem tudja, hol is kellene. Nem akartam beleszólni, de megemlítettem neki, hogy tudok egy nagyon jó klinikát, ahol én magam is voltam. Nagyon lelkes lett szerencsére, és kérte, hogy meséljek erről a helyről.

Mondtam, hogy nekem a Kelemed Plasztika volt a legjobb választás. A mellnagyobbítás árak sem vészesek, és a felszereltség, valamint a szakértelem elsőosztályú volt. A klinikán Dr. Kelemen Ottó praktizál, aki már 25 éve van a plasztikai sebészeti pályán. Van egy honlapjuk, ahol nagyon részletesen fent van minden tudnivaló a mellnagyobbítás árakkal kapcsolatban.

Ott olvastam például, hogy a mellnagyobbításnak nincsen megszabott árai, ezért elég nagy eltérések vannak Európán, de akár Magyarországon belül is. A mellnagyobbítás árát tehát mindenki maga megszabhatja, ez egy szabad áras beavatkozás. A mellnagyobbítás árakat több tényező határozza meg, mint például a mellimplantátumok, az altatáshoz szükséges eszközök, az ápolás, a kezelőorvos stb. Ezek után a plasztika.info.hu oldalán olvashatunk Dr. Kelemen Ákos személyes véleményéről az ingyenes mellnagyobbítási konzultációkkal kapcsolatban. Véleménye szerint ilyen valójában nincs. Ez egy marketing eszköz, ugyanis a meg nem fizetett konzultáció díja végül behajtásra kerül, csak azokon a pácienseken keresztül, akik valóban igénybe is veszik a mellnagyobbítást. Meg volt lepődve ezen az autókölcsönzőben dolgozó lány, mert ő is bedőlt korábban ennek a marketingfogásnak, de azt mondta, hogy akkor innentől jobban résen lesz. Illetve ugyanez a véleménye a mellnagyobbítási akciókról, hiszen kizárt, hogy egy magas presztízsű klinikán, ahol csak minőségi alapanyagokkal dolgoznak, több százezres kedvezményt tudnának adni. Ha ilyennel találkozunk, akkor kapcsoljon be az agyunkban a kis vészcsengő, mert turpisság van a dologban.

Már pedig a Kelemed Plasztika egy igen magas minőségű szolgáltatást nyújtó intézmény. Olvasható a honlapjukon, hogy a doktor úr kiemelten fontosnak tartja, hogy prémium anyagokkal és eszközökkel dolgozzanak. Emellett a betegek gyógyulása is nagyon fontos nekik, ugyanis tudják biztosítani a rendszeres kontrollvizsgálatokat, hiszen a sebgyógyuláskor kiemelt figyelmet kell fordítani a műtött területre, valamint a hegképződésre is. Illetve, ha sürgős kontrollra van szükségünk valamilyen okból kifolyólag, akkor azt az orvos rövid időn belül tudja biztosítani. Én, amikor ezeket olvastam, meggyőztek annyira, hogy a Kelemed Plasztika intézményét válasszam a mellnagyobbításomhoz. Nagyon jól döntöttem, mert tényleg azt kaptam, amit ígértek. Nagyon örült ezeknek az autókölcsönzős lány, és lelkes lett, hogy ő is fel fogja venni velük a kapcsolatot. Biztos voltam benne, hogy neki is hasonlóan jó tapasztalatai lesznek.

mellnagyobbítás árak