Autókölcsönzés és póló ajándékba

A tesóm régi álma volt, hogy egy szuper autóval furikázhasson legalább egy napig. És mivel a születésnapja közeledett nem is tudtunk volna a családdal jobb ajándékot kitalálni számára, mint egy olyan autó kikölcsönzését, amire mindig is vágyott. El is intéztük neki, utánajártunk, szerencsére manapság már nagyon nagy választék van ilyen autókból, illetve költöztető autó kikölcsönzése tekintetében is. Így ebben az esetben nagyon jó döntést hoztunk meg. De úgy voltunk vele, hogy kapjon egy ilyen autókölcsönzős ajándékot, valamint valami kisebb, ám viccesebb ajándékra is gondoltunk. De mi lehet humoros és egyben hasznos ajándék is. Arra jutottunk, hogy szereti az egyedi pólókat, és akkor ahhoz mérten keresünk számára, mármint az ajándéka számára egy céget, akik ilyesmivel foglalkoznak.

Természetesen egyedinek kell lennie, mivel különleges alkalomhoz különleges póló is dukál. Olyan céget kerestünk, akik ötletben, tanácsban, és minőségben is megfelelnek számunkra. Akikkel jó együtt dolgozni és ténylegesen nagyon profik. Azt kell, hogy mondjam, hogy meg is találtam ezt a céget, a családom számára. Hiszen a honlapjukon már az első pár kattintás alkalmával látszott, hogy milyen profik, és ténylegesen jó humorral bírnak, és segítségünkre is tudnak lenni a póló tervezésben.

A póló tervezés számukra nem lehet nagy kihívás, hiszen számos pólót forgalmaznak. A már kitalált szövegek között is körülnéztem, ott is volt pár olyan darab, amin jót nevettem és teljes mértékben el tudom képzelni a testvéremen, miközben vezeti az autót. Azt is úgy találtam, meg, hogy én a női pólókra most nem voltam kíváncsi, így az oldal szűrőinek a segítségével rászűrtem a férfi pólókra, még azt is meg van adva, hogy hányféle kategóriából lehet választani. A kategóriát értem itt úgy, hogy milyen alkalomra keres pólót az ember, legénybúcsú, születésnap számos opció közül lehet választani. Itt kerestem én, és egy nagyon is megtetszett, az a jó, hogy a cég annyira nyitott a változtatásokra, hogy azt megrendelve és kibővítve is lehet tőlük rendelni. Ennél több nem is kellett számomra, talán még annyi, hogy a termékleírásban megláttam, hogy milyen remek minőségű a pólójuk, és hogy még a színek tekintetében is tudok választani. Tehát egy férfias, vicces felirat, egy férfias póló színnel tökéletesen megfelel részemre. Ahogy még az oldalon kutattam, akkor láttam meg, hogy még van egy egyeztetni valóm a céggel, hiszen ki kell választanom, hogy a nyomat készítése milyen technikával történjen. Nah puff, ehhez nem értek, úgyhogy fel is kerestem őket telefonon, hogy melyiket ajánlják, nagyon kedvesek segítőkészek voltak, és jó tanácsokkal láttak el, annak érdekében, hogy a rendelésem sikeres legyen és a póló melyet kiválasztok sokáig viselhető legyen, a remek nyomat miatt. Annyira elégedett voltam a tájékoztatással, hogy neten rögvest meg is rendeltem, nem késlekedtem és szerencsére ők sem. A honlapon meghirdetett információ miszerint a rendeléstől számított 1 – 2 napon belül elkészül és megérkezik a póló, ezt be is tartották. Nagyon meglepő, hogy egy kreatív munkát ennyire gyorsan el tudnak végezni és nem megy a minőség rovására sem. Mivel amikor megérkezett a csomag, olyan jó anyagból készült pólót kaptam meg, mint amilyenre számítottam. Tehát nem csak nagy meglepetés éri a testvéremet, hanem ez a kicsi is póló formájában, de legalább olyan különleges, mint az autózás.