Autókölcsönzés helyett inkább motorral mentünk nyaralni

Igen bonyolult volt az elmúlt pár hét, a munkahelyen is előre le kellett rendezni azt, hogy szabadságra tudjak menni, másrészt az autónkat is szervizbe kellett vinni. Viszont a szállás már le volt foglalva a nyaralásra, minden ki volt fizetve. Nem maradt más választás, mint autót bérelni, legalábbis egy pár napig ezen a véleményen voltunk a párommal. Aztán eszembe jutott, hogy miért ne mehetnénk motorral?

Végül is így történt, ehhez azonban az kellett, hogy tudjak új gumikat venni a motorra.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – ez az a hely, ahol nagyon jó árakat és széles kínálatot találtam. Ráadásul az abroncsokat fel is szerelték, mert még pontosan volt egy számomra jó időpont, melyet a mototire.hu időpontfoglaló rendszerének segítségével azonnal le is foglaltam.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – azóta is őket ajánlom minden motoros ismerősömnek. A keresés végtelenül egyszerű, elég megadni az abroncs méreteit, a szélességét, magasságát és az átmérőjét és még a gumi márkáját is kiválaszthatjuk. Ráadásul nemcsak új, hanem használt abroncsokat is találhatunk itt. Kereshetünk aszerint is, hogy milyen típusú illetve gyártmányú a motorunk. Ez egy rendkívül felhasználóbarát felület, érdemes minden motorosnak átnéznie a lehetőségeit. Ráadásul a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire páros akciókat is hirdet, én itt kezdtem egyébként a keresgélést és sikerrel is jártam.

De nemcsak a motorosok járhatnak itt szerencsével, hanem az autósok is, megnyílt ugyanis a Méta autószerviz, ami márkafüggetlen szervizként áll az ügyfelek rendelkezésére. Teljeskörű átvizsgálásra is lehetőség van, emellett futómű szervizelést is vállalnak, fékszervizt, munkahengerek karbantartását és számos más szolgáltatással is várják az ügyfeleket.

A motorgumi szerelést is bátran rájuk bízhatjuk, ha már megvettük a számunkra legjobb abroncsot, a legjobb szakembereket kérjük meg arra, hogy szereljék azt fel. Sokan maguk próbálkoznak ezzel, de egy átlagos műhelyben, garázsban nem állnak rendelkezésre azok a szerszámok, melyekre szükség lehet a motorgumi cseréjénél. Nem beszélve a szakértelemről. Az abroncsot egyébként akkor kell kicserélni, ha elöregedett, elkopott. Amikor hibásan kopik valamilyen motorhiba miatt, vagy épp egy balesetben megsérült. Amikor bármilyen rendellenességet, problémát tapasztalunk, érdemes felkeresni a szervizt, ahol választ kaphatunk kérdéseinkre.

Hogy hogy találhatjuk meg a Taylor Kft. szervizét? Budapesten, a 19. kerületben, a Méta utca 13. szám alatt. Telefonon is van lehetőség időpontot foglalni, de elérhető az online időpontfoglaló rendszer is. Ráadásul az árakat is megtaláljuk a honlapon és van lehetőség olyan abroncsok felszerelésére is, amit nem itt vásároltunk.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – jó abroncsokat találtam gyorsan és igen kedvező áron, melyeket sikerült időben felszereltetni. Így már semmi nem állt a nyaralás útjában. És amilyen bosszús voltam az autó miatt, úgy oszlott el a bosszúságom, mikor motorra ültünk. Nem is értem, hogy hogy nem jutott ez korábban eszembe. De már mindegy is, a lényeg, hogy minden jól alakult ismét.