Autókölcsönzőben kaptam egy jó tippet motorolaj vásárlásra

Ugyan nem saját magamnak mentem autókölcsönzőbe, hanem az egyik barátomat kísértem el, nagyon jó döntés volt. Különben nem biztos, hogy felfedeztem volna ezt a nagyon jó motorolajat és sok más autós cuccot értékesítő oldalt.

Na, ahogy mondtam, Benivel mentünk autókölcsönzőbe, mert túrázni akartak menni a barátnőjével, de neki nincs saját autója, a család meg messze lakik amúgy is, szóval ez tűnt a legészszerűbb megoldásnak. Én meg jó haver voltam, és elkísértem. Nem szereti beismerni, de van egy kis szorongása, és segít neki, ha van vele valaki. Mondhatják az emberek, hogy ez milyen lányos meg ilyenek, de ha az neki könnyebbség, ha valaki elmegy vele ügyeket intézni, engem aztán nem érdekel, ki mit gondol. Meg amúgy is, én is jól jártam.

Míg Beni a papírmunkát csinálta a kölcsönzéshez, én csak tengtem-lengtem az üzletben. Az egyik eladó/értékesítő oda jött hozzám, hogy segíthet-e, és beszélgetni kezdtünk úgy az autókról általában, gondoltam elütöm az időt. Aztán felhoztam, hogy olajat kéne cserélnem az autómban, csak még nem álltam neki utána nézni, milyet kéne pontosan. Meg kéne még pár kisebb dolog is bele. Erre aztán az értékesítőnek felcsillant a szeme, és lefirkantott az egyik névjegykártyájára egy honlap címet, hogy ott nézzek körül, mert biztos megtalálom majd, amit keresek.

Miután haza értem, én szófogadó gyerekként, így is tettem, meg a nézegetés még nem kerül semmiben, úgyhogy veszíteni valóm se nagyon volt. Bepötyögtem szépen a címet, és már ott is voltam. Először a motorolaj szekcióban néztem körbe, természetesen, mert az volt a legsürgősebb, aztán sorra vettem a többi kategóriát is. És volt mit sorra venni. Először is a motorolaj, vagyis olajok szekció nem csak autóhoz való olajakat tartalmaz, hanem motorkerékpárok, sima biciklik, kerti gépek és még sok más mechanikus szerkezethez használható olajakat is magába foglal. És ha csak s személygépjárművek felhozatalából indulunk ki, bőven van miből válogatni. Mind ár, mind márka szempontjából.

Arról nem is beszélve, hogy nem csak olajokkal, hanem sok mással is kereskednek. Az autóponyvától a különböző tisztító szereken keresztül, mindenféle felületet figyelembe véve, a különböző szűrőkön át az autógyertyákig szinte mindent lehet itt kapni, ami az autód karbantartásához kell. Plusz, ahogy már említettem az árak is változók, így az is megtalálhatja a magának valót, aki inkább olcsóbb terméket szeretne, de aki full extrás, drágább dolgot akar, annak is van a fogára való.

A szállítási költség változó. 10 ezer forintig 1500 forint, 10 és 20 ezer forint között 750, 20 ezer fölött pedig ingyenes. De ha fővárosi vagy, vagy nagyon a környéken laksz, valamelyik üzletükbe is bemehetsz a négy közül. Ilyen esetben természetesen nem kell szállítási költséget fizeni.

Mivel én nem engedhettem ezt meg magamnak, kiszállításra kértem a rendelésemet, amiben bizony benn volt a motorolaj, egy légszűrő és egy fagyálló. Én mindent rendben találtam velük, de az esetleges kérdés, probléma esetén is tudtam, milyen ímélcímre kell írni, hiszen ott volt a főoldalon.

Ha ti is hasonló termékeket kerestek, én csak ajánlani tudom őket.