Autót béreljünk az esküvőre vagy selfie gépet? Mindkettőt!

selfiegep.hu

Az ember talán nem is gondolná, mennyi bonyodalommal jár egy esküvő megszervezése. A párommal együtt több mint egy évet töltöttünk az esküvőnk tervezésével, és ezalatt rengeteg döntést kellett meghoznunk. Hol legyen a szertartás? Kiket hívjunk meg? Béreljünk autót, ami bennünket fuvaroz egész nap? Milyen legyen a lagzi, és hogyan biztosítsuk a jó hangulatot?

Ezeket a kérdéseket nem volt egyszerű megválaszolni, az autóbérlés azonban szerencsére kifejezetten hamar megoldódott. Egy kedves ismerősünk ajánlott egy kölcsönzőt, ahol éppen ilyen alkalmakra adnak bérbe limuzinokat és egyéb luxus autókat igazán kedvező áron. Legnagyobb örömünkre találtunk egy gyönyörű, fekete kocsit, ami mellé ráadásul még egy saját sofőrt is rendelkezésünkre bocsátottak, mert benne volt az árban.

A lagzi megszervezése viszont már egy fokkal több nehézséget okozott. Mindenképpen biztosra akartunk menni, és garantálni, hogy a vendégeink fergetegesen szórakoznak az esküvőnkön. Ehhez természetesen elengedhetetlen volt, hogy ínycsiklandó fogásokat szolgáljanak fel a vacsoránál, valamint hogy egy tapasztalt ceremóniamester és tehetséges zenészek biztosítsák a jó hangulatot.

Ezenfelül azonban szerettünk volna extra szórakozási lehetőségekkel is előrukkolni a rokonok és barátok számára. Olyasmit képzeltünk el, ami különlegessé és emlékezetessé teszi a lagzit, és a nővérem ajánlása révén meg is valósulhatott ez az álom. A nővérem ugyanis azt javasolta, hogy vegyük igénybe a selfiegep.hu szolgáltatásait, mi pedig azon nyomban lecsaptunk a lehetőségre.

A selfiegep.hu fotóboxok, fotógépek, fotóautomaták bérbeadásával foglalkozik különféle rendezvények (fesztiválok, céges bulik és persze esküvők) alkalmával. Aki esetleg nem tudná, mi is az a fotóbox, az a cég weboldalán található leírásból tájékozódhat. Ebből ugyanis kiderül, hogy a selfie gép lényegében egy könnyen kezelhető kamera, amely ott helyben ki is nyomtatja az elkészült képeket.

Az efféle fotóboxok minden buli alapkövei lehetnek, hiszen feldobják a hangulatot és létfontosságú szerepet töltenek be az emlékek megörökítésében. Ne tévesszük össze azonban a selfie gépeket a fotófülkékkel, ugyanis, ahogy a selfiegep.hu-n is olvashatjuk, a fotóbox mindössze egy csúcsminőségű kamera, nem pedig egy komplett fülke, amivel a metróaluljárókban és az amerikai filmekben találkozhatunk. Ez igencsak fontos szempont, ugyanis a fotófülkével ellentétben a selfie gép csak minimális helyet foglal el, így bármekkora helyszínen zajlik is az esemény, a fotóbox mindenképpen felállítható és használható lesz.

Ha azonban van elég hely, és egy nagyobb szabású fotósarkot szeretnénk létrehozni a rendezvényünkön, a selfiegep.hu ebben is segítségünkre lehet. Ha tőlük bérlünk selfie gépet, akkor az ár már eleve tartalmaz egy ingyenes fehér hátteret is, azonban ha valami extrábbra, színesebbre, feltűnőbbre vágyunk, erre is van lehetőség. A selfiegep.hu oldalán a „Fotófal” menüpontban válogathatunk a rendelkezésünkre álló hátterek közül. Ezek felhasználásával könnyűszerrel felhúzható egy mini fotóstúdió a rendezvényhelyszín egy félreeső, vagy akár központi részén, ami minden bizonnyal a vendégek kedvenc pontja lesz.

A selfiegep.hu mellett szól, hogy amennyiben egy teljes fotósarok felállítása mellett döntünk, egy halom vicces kelléket is kapunk a selfie gép és a háttér mellé. A cég biztosít egy asztalt tele maszkokkal, parókákkal és egyéb mókás elemekkel, amelyek kétségtelenül feldobnak majd minden fényképet, ezáltal még emlékezetesebbé téve a napot.

Extra szolgáltatás továbbá a selfiegep.hu-nál, hogy külön kérésre lehetőségünk van személyre szabott fotópapírt igényelni a helyben nyomtatott fényképekhez. Így tehát a vendégek által hazavitt képek hátulján ott fog díszelegni a rendezvény neve, a dátum, a logónk vagy bármi, amit csak szeretnénk. És ha mindez nem lenne elég, még arra is van lehetőség, hogy ne csak egyszerű képekkel távozzanak a vendégek, hanem hűtőmágnesekkel is. A selfiegep.hu egyik különleges ajánlata, hogy mágnesszalagot ragasztanak az általunk kijelölt nyomtatott képek hátuljára, amelyek ezt követően hűtőmágnesként is funkcionálnak.

Amennyiben nemcsak nyomtatott formában, hanem digitálisan is szeretnénk hozzájutni az elkészült fotókhoz, a selfiegep.hu-nál jó helyen járunk. Ők ugyanis nem számolnak fel plusz költséget azért, hogy digitálisan is továbbítsák nekünk a képeket a rendezvény után, hiszen ez a szolgáltatás is benne van az árban. Fényképek mellett egyébként GIF-ek készítésére is van lehetőség ezekkel a magas minőségő selfie gépekkel. Ezeket a rövid mozgóképeket természetesen szintén digitális formában kapjuk majd kézhez.

Négy-, hat- vagy akár nyolcórás időtartamra is bérelhetünk készülékeket a selfiegep.hu oldaláról. Bármelyik lehetőséget is választjuk, abban biztosak lehetünk, hogy a cég munkatársai már a rendezvény kezdete előtt egy órával ki fogják szállítani a megrendelt termékeket, így már az első vendégek érkezésekor lövésre kész lesz a kamera. Ha pedig az esemény során úgy látjuk, hogy előzetesen túl kevés időre béreltük a selfie gépet, és a látogatók még javában fotózkodnak, gond nélkül meghosszabbíthatjuk a kölcsönzés időtartamát.

Külön előny, hogy a selfiegep.hu egy munkatársa végig jelen lesz a rendezvényen, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal meg tudja oldani, ami számunkra is biztonságérzetet adhat.

Sok szempontból nézve megéri a selfiegep.hu szolgáltatásait választani, azonban ezek közül is kiemelkedik talán az igencsak kedvező ár. A weboldalukról ugyanis kiderül, hogy Budapest teljes területén ingyenesen vállalják a bérelt selfie gépek kiszállítását és beüzemelését a helyszínen, ezáltal pedig sok pénzt takaríthatunk meg. Vidéki helyszín esetében sem kell azonban kétségbeesnünk, hiszen nagyon is kedvező kilométerdíjjal számolhatunk, így a kiszállítás nem fog sokba kerülni.

Miután mindezt megtudtam, számomra nem is volt kérdés, hogy az esküvőmre a selfiegep.hu oldaláról fogok fotóboxot bérelni. A vendégek visszajelzései, valamint a saját tapasztalataim alapján már tudom, hogy jól döntöttem.