Az Anna Táska oldalára autókölcsönzőben várva találtam rá

Nincs saját autóm. Ezért nemrégiben, amikor néhány napot töltöttem egy vidéki nagyvárosban, autót kellett bérelnem, hogy tudjak közlekedni. Az autókölcsönzőben valamiért viszonylag nagy sor volt, amikor odaértem. Ezért várakoznom kellett egy kicsit. A várakozási időt – sok más a sorban állóhoz hasonlóan – a mobiltelefonomon való böngészéssel töltöttem. Mivel épp szükségem volt egy új hátitáskára, azt keresgéltem. Böngészés közben találtam rá az Anna Táska weboldalára.

Egy igazán gyönyörű internetes áruház

A weboldalra rákeresve már az első pillanatban látszik, hogy az Anna Táska egy valóságos ékszerdoboz. Az oldal egyébként – ahogy ezt a neve is mutatja – egy elsősorban táskák és pénztárcák forgalmazásával foglalkozó internetes áruház, ahol a vásárlás és nézelődés valódi élmény. A gyönyörű kialakításnak köszönhetően az ember úgy érzi, nem is online nézelődik, hanem egy elegáns és kellemes butikban van.

Az Anna Táska márkás termékeket forgalmazó weboldal, azonban a megvásárolható termékek ár-érték aránya teljesen megfelelő. Hiszen itt olyan táskákat, pénztárcákat és öveket vásárolhatunk, melyek olyan gyártók termékei, akik garantálják a hosszan tartó, kiváló minőséget.

Az oldalon a tájékozódás meglehetősen könnyű. A különböző kereső- és szűrőlehetőségeknek köszönhetően gyorsan eljuthatunk azokhoz a termékekhez, amelyek valóban érdekelhetnek minket. A termékek között több szempont szerint kereshetünk. Nézelődhetünk aszerint, hogy milyen nemű embernek keresünk épp táskát. Lehet az elsődleges szempontunk a szín vagy a méret. És természetesen márka szerint is szűrhetjük a termékeket.

A webáruházban a csomagok házhoz szállítása is kiválóan, minden lehetőségre gondolva van összeállítva. Ha nem okoz gondot számunkra az, hogy otthon ülve várjuk a GLS futárát, választhatjuk a közvetlen házhoz szállítás lehetőségét. Ha viszont munkánk mellett nem tudjuk garantálni, hogy otthon leszünk a csomag érkezésének pillanatában, választhatjuk a Pick Pack Ponton való átvétel lehetőségét is. Így pedig beugorhatunk a csomagért munkából hazafelé menet is.

Ezt kínálja az Anna Táska a hűséges vásárlóknak

Az Anna Táska igazán hűséges vásárlóinak Hűségprogrammal is kedveskedik, amelyre érdemes regisztrálni akkor, ha úgy érezzük, nem csak egyszer szeretnénk az oldalon vásárolni. A program részleteit a webáruház „Hűségprogram” menüpontjában ismerhetjük meg.

A jelentkezéshez nem kell egyebet tennünk, mint saját felhasználói fiókot regisztrálni az oldalon. Ezután csatlakozhatunk a hűségprogramhoz, és akár rögtön el is kezdhetjük gyűjteni a vásárlások után – az aktuális rendelés végösszegének függvényében – járó hűségpontokat. Ezeket a pontokat a weboldalon olvasható feltételek szerint pénzbeli kedvezményekre válthatjuk.

Lehet, hogy sokat kellett várnom a kölcsönzött autómra… De emiatt a weboldal miatt teljesen megérte!

Ha új táskára vágysz, vagy csak nézelődnél egyet egy nagyon kellemes webáruház kínálatában, ismerd meg te is az Anna Táska oldalát!