Az autókölcsönző fenntartása sem veszi el az időmet a kisbabámtól

Tavaly nyitottam egy autókölcsönzőt a város szélén. Az átlag ember számára nem tartogat semmi különöset egy ilyen hely. Én azonban szerelmes vagyok az autókba. Alkalmazottként is dolgoznék itt, de így, hogy ez a saját vállalkozásom, minden sokkal jobb. Beleláthatok az egész rendszerbe és kereskedhetek autókkal. Minden vágyam ez volt gyerekként. Na meg persze az, hogy legyen egy boldog és szerető családom. Úgy tűnik, hogy mindkettőt megadta az ég. Egy dolgom nincsen csak túl sok: időm. Ezen pedig valahogyan javítanom kellett, de nem tudtam, hogy mi lenne a megoldás.

Rossz volt úgy hazajönni a kisbabához, hogy nem tudtam bevásárolni és a feleségemnek kellett megoldania ezt munka mellett. Egy nap azonban szembejött az interneten velem egy úszópelenka felirat. Először nem értettem mi ez, korábban nem is hallottam úszópelenkáról. Kíváncsiságból megnéztem és véletlenül megoldást találtam az időbeosztási problémáimra. Egy Lord Shop nevű oldalra lettem navigálva, amiről először nem tudtam, hogy milyen típusú webshop.

Ahogy azonban a termékek között görgettem, rájöttem, hogy ez egy babás termékeket forgalmazó oldal. Úgy éreztem magam, mintha a főnyereményt ütöttem volna meg. Hiszen nekem pont erre volt szükségem! Körbenéztem a termékek között és láttam, hogy minden van, amit vásárolni kéne a babának. De ez nem volt elég. Ezen felül még új dolgokat is felfedeztem.

Ilyen dolog volt az úszópelenka. Soha nem is gondoltam volna, hogy ilyen is van már. Elképzeltem, hogy micsoda móka lenne együtt elmenni a babával egy élményfürdőbe. Ha a Lord Shopról rendelnék egy ilyen úszópelenkát, akkor bevihetném a kis medencékbe. Szinte láttam, ahogy mosolyog a csöppség a sok új impulzustól. Mindezt pedig a kis úszópelenka tenné lehetővé. Eldöntöttem, hogy beszerzek egy ilyet.

Nem tudtam azonban először, hogy melyik lenne a legjobb. Össze akartam vetni őket, viszont csak az ömlesztett terméklistát láttam. Ezt hamar orvosolni lehetett azzal, hogy használtam a kategóriákat. Ezek a gombok leszűkítik a keresést arra a termékcsoportra, amire éppen szükségünk van. Nem kell ügyeskedő módszerekkel megoldani a kutatást. Minden termék alá ki van írva az ára. Ez alapján viszonylagos képet tudtam alkotni arról, hogy melyik milyen minőségű. Ha viszont ez nem lett volna elég, mellé a márka is fel volt tüntetve.

Tehát csak egyszerűen beírtam a keresőmbe az adott termék adatait és utána tudtam nézni annak, hogy milyen véleménnyel vannak róla az emberek az interneten. Rendkívül sokat segített ez, mivel így nem siettem el a vásárlást. Több olyan csábítóan alacsony árú pelenkát sikerült így kikerülni, amik silány minőségűek lettek volna. Ez persze máshogy nézett ki volna egy rendes boltban, ahol mindig benne van az, hogy igyekezni kell. Örültem hát nagyon, hogy értelmes döntést tudtam hozni.

Végül csak annyi maradt, hogy átnézzem a megvásárolt termékeket. Gondosan kiválasztottam azt, hogy milyen úszópelenka kell, úgyhogy ezzel már nem volt gond. Megnézhettem emellett azt is, hogy összesítettem mennyit kell fizetnem. Nem volt túl nehéz kitölteni a szállítási adatokat sem és azt vettem észre, hogy percek kellettek csak ahhoz, hogy elinduljanak felém a kívánt termékek.

A szállítási költség minimális volt, a kiszállítási idő pedig követte a beígért 1-2 napot. Rövidesen az ajtóm előtt landolt a pakk és elmehettünk élményfürdőzni a picivel. A feleségem pedig nagyon boldog volt, hogy nem kellett továbbra is boltba járnia.