Az autókölcsönzőbe is jól jön a légtisztító

Írtam már róla, hogy szerencsére nem szorulok már rá, hogy autó kölcsönzőből béreljek kocsit, hiszen már van sajátom. A sors iróniája, hogy az egyik haverom viszont pont most kezdett ilyen vállalkozásba, nyitott egy új autókölcsönzőt.

Még éppen a berendezési, berendezkedési fázisban van és megkért, hogy segítsek neki. Elmentem vele bútorokat nézni, vettünk szőnyeget és függönyt is az iroda részbe és a vevőket fogadó térbe. Ezen a ponton derült ki, hogy ő nagyon allergiás és nem segít sokat az üzlet imidzsén, hogy folyton tüsszög. Szerencséjére pont nagyon beleástam magam a légtisztító, légmosó készülékek mibenlétébe, ezért úgy döntöttem, hogy természetesen még ennek a beszerzésében is segítek neki.

Rövid keresgélés után megtaláltam azt a linket, ahonnan anno én is rendeltem ilyen eszközt. Innen az volt a következő lépés, hogy meghatározzuk az ő pontos szükségleteit. Először is, tudnom kellett az eladótér nagyságát. Hát ez nem volt kicsi, majdnem 50 négyzetméter. Aztán ehhez képest kellett keresni egy relatíve alacsonyabb fogyasztású légtisztító, légmosó készüléket, hiszen az induló vállalkozásoknál nagyon kell figyelni a költségekre. Így lyukadtunk ki ennél az eszköznél: Esperanza Zephyr légtisztító (35-50 m²).

Szerintem nagyon esztétikus, modern és az ára is abszolút barátinak mondható. Emellett most majdnem 5 000Ft kedvezmény is van rá. Azt írják róla, hogy 99,7%-ban kiszűri az allergéneket, polleneket és a port is, illetve elpusztítja a vírusokat és a bacilusokat is. Ez az utóbbi időszakban ugyebár különösen fontos lett. Három fokozatú szűrője van, távirányító segítségével is állítható, illetve azt is kijelzi, hogy hány fok van éppen a helyiségben. Ami nekem különösen tetszik benne, hogy időzítője is van, így akár be lehet állítani, hogy reggel mire beér a kölcsönzőbe, már tiszta levegő fogadja.

A súlya 6,5 kg, ezért javasoltam neki, hogy 1500 Ft extra költség mellett válassza a házhoz szállítást. Addig tudja intézni a többi még felmerülő dolgot. Kb. 5 nap múlva meg is fog érkezni hozzá, mert még ma ki tudja fizetni online, kártyával. Két év garanciát is ad rá a gyártó, így nem kell attól félni, hogy hamar elromlik.

Egyébként egy csomó vásárlói vélemény is van róla ezen az oldalon. Összességében 4,8 csillagra értékelték az 5-ből, ami nagyon jónak mondható. A kommenteket végigolvasva azt is megtudtam, hogy egy elemet venni kell majd hozzá, mert azt nem adnak a távirányítóhoz.