Békét hozott az autókölcsönzőnkbe ez a buddhista webshop

Amikor kicsi voltam, az egyik karácsonyon sikerült kisírnom magamnak egy kormánykereket, amit a számítógépes játékaimhoz használhattam. Azt hittem nem lesz lehetőségem kipróbálni egy ilyet soha, de abban az évben apukám nagy eséllyel kapott valami fizetésemelést és úgy volt vele, hogy megérdemli a gyerek. Én pedig teljesen ráfüggtem ennek hatására az autós játékokra. Teljesen más élmény volt most már egy rendes kormánnyal irányítani az autókat, mint csak a billentyűzettel.

Nem is gondolta volna akkor még édesapám, hogy ezzel a döntésével meg fogja határozni a későbbi életem menetét is. Miután befejeztem az egyetemet, valami olyan munkát szerettem volna csinálni, ahol a magam ura lehetek. Ekkor jutott eszembe a karácsonyra kapott kormány és rájöttem, hogy egy autókölcsönzőt akarok üzemeltetni. Volt pár barátom, akik szívesen csatlakoztak hozzám és nemsokára az üzlet elkezdett teljes erővel pörögni.

Valami azonban hiányzott nekem, attól függetlenül, hogy sok pénzt kerestünk. Régen nagyon érdekelt a buddhizmus és szerettem volna erre emlékeztető tárgyakkal feldíszíteni a kölcsönzőt. Az egyik haverom, aki még mindig nagyon benne volt ezekben a körökben, a következő oldalt ajánlotta: Nepáli termékek webáruháza. Úgy gondoltam, hogy a név eléggé implikálja, hogy miket lehet majd itt kapni, úgyhogy rákattintottam.

A Nepáli termékek webáruháza kezdőlapjára belépve egy kellemesen kialakított oldal fogadott. Buddha elmélyedő tekintete már most inspirálóan hatott rám és elképzeltem, hogy milyen lesz, ha majd a munkahelyemen is rá lehet tekinteni erre. Nem voltam annyira tisztában azzal, hogy miket lehet innen rendelni, úgyhogy elkezdtem ötleteket keresni. Ebben segítségemre volt, hogy a termékeket ömlesztetten is át lehetett tekinteni. Természetesen mindegyik mellé ki volt írva az ára, ez azonban ilyen komoly üzenetet hordozó tárgyaknál nem elég információ.

Jobban meg akartam érteni, hogy például mit szimbolizál az adott szobor, ami megtetszett nekem. Ebben segítségemre volt a rövid leírás, amelyik mindegyik termékhez fűzve volt. Ahhoz, hogy ezt előhozzuk, nem kellett semmi egyebet tenni, csak rámenni a termékek képére. A kép is nagyobb lett, úgyhogy jobban át tudtuk nézni, de ami fontosabb, tömör magyarázatot is fűztek hozzá, amelyekből látszott, hogy szakértők vezetik ezt az oldalt.

Később felfedeztem még azt is, hogy a Nepáli termékek webáruháza egy blog részleggel is rendelkezik, ahol a webshop alapítója mesél nekünk a saját tapasztalatairól. Ez is segítséget nyújthat abban, hogy felfogjuk az itt vásárolt termékek igazi lényegét. Nekem nagyon tetszett, hogy a webshopnak van egy ilyen személyes részlege is. Sokszor azt érzem, hogy ha internetről rendelek, akkor elveszik az a plusz személyesség, ami a fizikai vásárlás során van jelen. Itt azonban olyan volt, mintha ismerném a honlap alapítóját.

Nepáli termékek webáruháza

Körülbelül már tisztában voltam a választékkal, most már csak le akartam szűkíteni a keresésemet azokra a dolgokra, amik érdekeltek. Ezt pofon egyszerűen meg lehet tenni, ha a fölső menüt használjuk. Itt lehetőségünk van különböző kategóriák közül választani. Nem kell a fejünket törni, hogy melyik kategória milyen termékeket takar, mert teljesen egyértelműen vannak felcímkézve. Így hamar megtaláltam a hangtál részleget, amit kerestem. Ledöbbentem, hogy milyen bőséges választékom van, ráadásul olyan termékekből, amelyeknek kifogásolhatatlan a minősége.

Nem fecséreltem tovább az időt, rányomtam a „kosárba” gombra, majd végigmentem a fizetés további, hátralévő procedúráin. A termékünk pár nap múlva megérkezett és pontosan olyan hatással volt a munkahelyre, mint ahogy képzeltem.