Ezzel a krémmel megoldható a szem alatti táskák csökkentése

Nemrég a legjobb barátainkkal dupla romantikus görögországi kiruccanásra mentünk. (Vagyis én és a párom együtt utaztunk két barátunkkal, akik szintén együtt vannak.) Úgy döntöttünk, hogy ahhoz, hogy mindent fel tudjunk fedezni, plusz teljesen gondtalan legyen a kirándulás, a legjobb az lenne, ha autót kölcsönöznénk.

Amíg arra vártunk, hogy a fiúk kiválasszák a számunkra megfelelő hűséges segítőtársat az autókölcsönzőben, a barátnőmmel a szem alatti táskák csökkentése esetén hasznos módszerekről kezdtünk beszélgetni. Ennek az volt a kiváltó oka, hogy észrevehetően táskás volt a szemem.

A barátnőm mesélte, hogy nemrég a kozmetikusa mutatott neki egy remek weboldalt. Mivel a fiúk hosszan válogattak az autók között, gyorsan meg is mutatta a telefonján.

Hasznos cikkek és egy minőségi termék a szem alatti érzékeny bőr ápolásához

A barátnő, által mutatott weboldal az instantense.hu volt. Az oldalon hasznos és roppant informatív cikkeket olvashatunk, melyek a szem alatti bőr megfelelő ápolásához kaocsolódnak. A legtöbb írás a sötét karikák és szem alatti táskák csökkentéséhez kínál ötleteket. Mi egy olyan cikket olvastunk, amelynek témája a szem alatti táskák eltüntetése volt.

Az oldal a tájékoztatáson kívül az InstanTENSE Plus nevű, emelő hatású szérum forgalmazásával foglalkozik. A termék hatékony harcostárs lehet mind a szem alatti sötét karikák eltüntetésében, mind a táskás szemek elleni harcban. A készítmény mentes minden olyan hatóanyagtól, melyek irritációt okozhatnak (például sem mesterséges színezék, sem illatanyag, sem pedig alkohol nincs benne). Emellett klinikailag tesztelt, ami nagyon fontos szempont kell hogy legyen a megfelelő szemkörnyékápoló kiválasztásakor. Mivel illatanyag mentes termékről van szó, nem csak a nők használhatják teljes nyugalommal, hanem azok a férfiak is, akiknek fontos a szemkörnyék ápolása.

Ha nem rögtön valamilyen kozmetikummal akarsz próbálkozni, ezek is segíthetnek

A cikk, amit az instantense.hu-n olvastunk a szérum bemutatása mellett számos egyéb módszert is felsorol, melyek által lehetséges lehet a szem alatti táskák csökkentése.

Vannak különféle házi módszerek, melyeket kipróbálhatsz ha nem rögtön valamilyen kozmetikummal szeretnéd kezdeni. (Bár ezek jobbára netes fórumokon olvasható megoldások, melyeknek valódi hatékonyságát a cikknek nem célja vizsgálni.)

A zöld tea például hatásos otthoni eszköz lehet. Magas antioxidánstartalma miatt mind a sötét karikák, mind a táskák ellen képes felvenni a harcot. Ha ezzel próbálkoznál, egyszerűen helyezz kiáztatott, nedves, de már nem forró teafiltert a szemed alá.

Jó módszer lehet a hideg kompresszió is Bármilyen természetesen hűtött dolog, de akár még egy fagyasztóba tett kiskanál is hatékonyan tud tenni a szem alatti táskák csökkentése érdekében. Emellett próbálkozhatunk különféle házilag készített pakolásokkal is (pl. a fimekből is ismert uborkaszelet valóban hasznos lehet.)

A cikk legfontosabb tanácsa persze az, hogy aludjunk eleget, enélkül ugyanis bármilyen egyéb módszerrel sokkal nehezebb lehet a szem alatti terület egészségesen tartása. Ha pedig az otthoni módszerek nem jönnek be, érdemes előbb valamilyen szemkörnyékápolót – például az InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot – keresni, mint kés alá feküdni, és plasztikai megoldást választani.

Mire a barátnőmmel végigolvastuk a cikket, szerencsére a fiúk is megtalálták azt az autót, ami mindkettőjüknek megfelelt, így kezdődhetett a kirándulás. Hasznosnak találtam a cikk otthoni megoldásait, ugyanakkor azon gondolkodom, mégis megrendelem inkább magát a szérumot, mert nem igazán hiszek a life hack jellegű módszerekben. De ez még várhat. Előbb kiélvezem Görögországot!