Ha van is segítség, jobb megelőzni a bajt

Egy autókölcsönző szolgáltatásait több okból is igénybe vehetjük. Szükségünk lehet rá például egy nagyobb utazáshoz is, amihez nincs alkalmas járművünk. Előfordulhat az is, hogy egy különleges alkalomhoz szeretnénk egy luxusautót bérelni. Az unokatestvérem a szalagavatója utáni bulijára limuzinnal ment a barátaival, amivel a szülei lepték meg.

Persze sokszor kevésbé kellemes indokkal kell egy autókölcsönzőhöz fordulnunk. Sajnos az is előfordulhat, hogy a kocsinkban olyan meghibásodások lépnek fel, amik alkalmatlanná teszik a további használatra és több napos, hetes javításra szorulnak emiatt. Ilyenkor evidens megoldásnak tűnik, hogy egy kölcsönautóval vészeljük át ezt az időszakot, hiszen sokaknak nélkülözhetetlen a kocsi a hétköznapi tevékenységek lebonyolításához.  Persze a tömegközlekedést is igénybe lehet venni ilyenkor, de mi van azokkal, akik más városban dolgoznak? Nekik egyszerűbb, ha szereznek egy kölcsönjárgányt.

Persze az ember akkor a legokosabb, ha folyamatosan karbantartja és ellenőrizteti a gépjárművét, így elkerülhetőek a váratlan esetek. Ehhez nélkülözhetetlen egy felkészült és megbízható autószerviz szaktudása.

Igazán szerencsésnek mondhatom magamat, hogy már évek óta ismerem a MetaAutoszerviz.hu szerviz csapatát. Az évek folyamán már több gépkocsim is volt, de ez sosem volt probléma, mert márkafüggetlen szervizként képesek nyújtani a szolgáltatásokat. Mióta rendszeresen itt végeztetem el az évenkénti ellenőrzéseket, teljesen nyugodt vagyok az autómmal kapcsolatban, mert tudom, hogy kifogástalan állapotban tartják itt. A szolgáltatásokat tekintve nekem három dolog a fontos: az árak, az idő és az, hogy valamennyi lehetséges problémát képesek legyenek lefedni. Szerencsére ez a szerviz ennek a három igényemnek tökéletesen képes megfelelni.

Az árakat tekintve nincsenek kérdések. A weboldalon fel vannak tüntetve a különböző munkák ellenértékei, így nagyon könnyen képbe kerülhetünk, ha ellátogatunk erre a webes felületre. A szolgáltatások jelentős része fixáras, de bizonyos esetekben szükséges egy átvizsgálás a pontos meghatározáshoz, de ilyenkor is nagyon gyorsan megkapjuk a pontos összeget.

Az időt tekintve nekem itt még sosem volt okom panaszra. Még a bonyolultabb munkafolyamatokat – például egy komplett fékrendszernek a javítása – is hihetetlen gyorsan elvégzik számunkra, főleg ha összehasonlítom őket más szervizek munkatempójával. Az oldalon lehetőség van az online időpontfoglalásra is. Nem rég így cseréltem például gumiabroncsot a téli hónapokra. Aznapra sikerült időpontot foglalnom. El is vittem az autót a szervizbe, ahol nagyjából 20 percet kellett csak várakoznom egy kényelmes székben, a váróteremben. Természetesen a gumiabroncsok cseréje teljesen profi módon megy végbe, hiszen a centrírozás is megtörtént, ami egy kihagyhatatlan folyamat a tökéletesség érdekében. A MetaAutoszerviz.hu a gumiabroncscseréknél – és már szolgáltatásoknál is – a gyári adatokra támaszkodik, így tökéletesen megbízhatunk a végeredményben. Miután gyárilag be lett állítva a csavarok nyomatéka és elérték a gyári nyomást a gumiabroncsokban, a kerékágyat réz sprayvel kezelik, ezzel megelőzve a korróziót. Láthatjuk, hogy még egy viszonylag egyszerű gumiabroncscserét is mekkora körültekintéssel végeznek el. Ez egy bonyolultabb javításnál még fontosabb. Arról nem is beszélve, hogy az éppen lecserélt gumiabroncsokat ott tudjuk hagyni náluk megőrzésre, így nekünk még a tárolással sem kell foglalkoznunk.

MetaAutoszerviz.hu

A szolgáltatások sokasága is teljesen meggyőző. Gyakorlatilag szinte nincs az autónak olyan része, amivel itt ne foglalkoznának. Akár egyszerűbb, akár bonyolultabb berendezésekről, rendszerekről van szó, a MetaAutoszerviz.hu egészen biztosan talál megoldást. Ezt annak köszönhetjük, hogy nem csak felkészült és tapasztalt dolgozókkal találkozhatunk itt, hanem rendkívül modern munkaeszközökkel is.