Jó autó, jó garázs

Talán minden sofőrnek ismerős az érzés, amikor 10 perccel az autómosás után elkezd zuhogni az eső, és a gépjármű egy szempillantás alatt vizes és sáros lesz. Borzalom. Akik az utcán tárolják az autójukat, azok könnyedén felidézheti azt is, amikor tele van levelekkel a kocsi teteje, tiszta hó a szélvédő, sáros a kilincs, vagy karcos az ajtó, pedig egy nappal korábban még az égvilágon semmi baja nem volt. Egy megfelelő garázzsal ezek a bosszúságok megelőzhetőek, persze csak akkor, ha karbantartjuk.

Az elöregedett vízvezetékek ugyanis akár a garázsban is okozhat problémát, és hiába írjuk be a keresőbe, hogy SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, ha már tiszta fehér a kocsi teteje a csőtörés miatt leváló vakolattól. A vízszerelés.net munkatársai akár egy órán belül kiérkeznek, amennyiben SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében a feladat, de mindenki jobban jár, ha előre gondolkodik, és rendszeres beiktat egy karbantartást.

A cég foglalkozik vízszereléssel, csatornázással, csőtörésekkel, duguláselhárítással, csatornakamerázással és – talán ez most a legaktuálisabb – fűtésszereléssel. Amennyiben szimpatikus a vállalkozás, nincs más dolgod, mint felhívni a weboldalukon található telefonszámot (vagy írni egy üzenetet a visszahívást kérő boxba), majd elmondani az egyik munkatársuknak, hogy milyen problémád akadt. A cég munkatársai már egy telefonbeszélgetés alatt felmérik, hogy mi lehet a hiba oka, és milyen szerszámokra, szakemberekre lehet szükség. Előnyük, hogy számláikat a biztosító társaságok is elfogadják, és 0-24-ben elérhetőek. Szakembereik 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, és munkájukra garanciát is vállalnak. Legyen szó szerelésről, javításról, cseréről, karbantartásról, vagy tisztításról, számíthatsz rájuk. Honlapjukon minden problémakörről hosszabb cikket is olvashatsz, ha mindennel képben akarsz lenni.