Kölcsön autóval mentünk családi fotózásra

Nagyon sokáig kölcsönzött autóval jártam az utakat. Nem akartam saját autót vásárolni, mert nagyon költségesnek találtam őket. A biztosítás, a kötelezően fizetendő adók nem voltak kecsegtetők számomra. Azonban amikor családom lett, akkor már nagyon jól jött egy saját autó. Hiszen így bármikor autóba pattanhatunk, ha menni szeretnénk valahová.

Legutóbb azonban elromlott a kis családi autónk. Viszont egyáltalán nem rettentünk meg. Tudtuk, hogy egyszer ez is be fog következni, ezért fel voltunk készülve rá. Erre az esetre újra jött a bérautó. Így a gyerekeket tudtuk vinni oviba és iskolába is, úgyhogy szerencsére minden maradt a régiben. Ez azért is volt így nagyon jó, mert egy családi fotózás is tervben volt ebben az időszakban.

Szoboszlai Krisztihez foglaltunk időpont már vagy egy fel évvel ezelőtt. Tudtuk jól, hogy az őszi és a téli időszakban nagyon gyorsan betelnek a helyek, ezért biztosra szerettünk volna menni.

Nagyon szép és egyedi képeket készít. Kifejezetten olyan fotóst kerestünk, aki olyan egyedi képeket készít, amire ha ránézel, akkor egyből meg tudod mondani kinek a keze munkája.

Kis keresgélés után találtunk rá az interneten Szoboszlai Krisztire. Nagyon sok pozitív véleményt olvastunk róla, ezért végül rá esett a választásunk.

A visszajelzések alapján könnyen szót ért a gyerekekkel, ami a családi fotózás alkalmával mindenképp egy fontos dolog. Hiszen a gyerekeknek a figyelme könnyen elvész, nem tudnak sokat egy helyben ülni stb. Azonban, ha egy olyan fotóssal dolgozunk együtt, aki nagyon jól kijön a gyerekekkel, akkor ezzel nem lehet gond. Pontosan tudja, hisz már van tapasztalata is ezek a téren, hogy hogyan lehet a gyerekekkel könnyen együttműködni.

Ha családi fotózás miatt keresgélsz te is fotós után. Akkor bátran merem neked ajánlani Szoboszlai Krisztit.

Ha nem családi fotózásra lenne szükséged, akkor is nyugodtan keresheted, mert többfajta fotózást is vállal. Ilyen pl. a portré, gyermek, jegyes, esküvői, glamour, művészi fotózás is. Illetve ezek mellett egy kis pluszra is van lehetőség Krisztinél, ugyanis elérhető szolgáltatás nála még a fine art és az élményfotózás is. 

Mind a két lehetőségről részletes leírást találsz a weboldalon. 

Szoboszlai Kriszti oldala nem csak nagyon jól néz ki, de rengeteg információt is tartalmaz. Még a fotózás menetéről is részletes leírást találhatunk. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan zajlik nála egy fotózás, mire érdemes figyelni a fotózást megelőzően stb., akkor mindenképp nézz fel a weboldalra. 

Nagyon sok olyan információt találhatsz, aminek köszönhetően a döntés is egyszerűbb lesz.