Krízis megoldva, indulhat a buli

Késésben vagyok, kapkodva szedem a cuccaim. A legjobb barátnőm születésnapi bulijára kellene érnem egy óra múlva, de valamiért már megint nem tudtam időben elindulni. Nem hiszem el, mindig ez történik, főleg ha időre kell mennem. Ez egy meglepetés buli lesz, szóval ciki lenne elkésni. Az ajándékát már becsomagoltam szerencsére. Mind egy is, ha kések az ajándék akkor is csúcs szuper lesz és nagy sikert fog aratni. Barátnőm ugyanis tipikus Carrie Bradshaw. Imádja a cipőket, gyűjti a különféle csinosabbnál csinosabb lábbeliket, mióta az eszemet tudom. Így a cipomarket.hu webshopról vettem neki egy magas sarkú cipőt ajándékba, amit imádni fog, mert tudom, hogy ilyenje nincs még.

Egy hónapja mutogatott nekem Lizi – a legjobb barátnőm – ezen a honlapon cipőket. Mutatta, hogy épp most bukkant erre az oldalra, ahol hihetetlen jó áron vannak csodálatos cipők. Ki is nézett egyet, pont azt amit megvettem neki. Mikor megnéztem az oldalt otthon és is elcsodálkoztam. Óriási a választék és az oldalmegjelenése, design-ja is nagyon kelleme. Ha jól emlékszem eltöltöttem a cipők nézegetésével vagy 3 órát. Regisztráltam, feliratkoztam a hírlevélre, bejelentkeztem a saját új profilomba és egy csomó lábbelit tettem a kedvenc mappába majd a kosárba is. Nagyon nehéz volt dönteni, mert sok cipőre volt remek kedvezmény és túl sok volt az a cipő, ami tetszett.

Vannak női, férfi, gyerek cipők is és táskák is. Rengeteg népszerű márka van az oldalon és szerencsére lehet szűrni, így nem veszik el az ember a cipők végtelen sorai közt. Én persze, mint új felhasználó minden egyes kategóriát végignéztem. Egyre biztosabbá vált, hogy mostantól erről az oldalról rendelem majd a saját cipőimet, a férjemnek a cipőket, sőt ajándékba a barátoknak és a családtagoknak is. Hihetetlen jó, hogy nem kell külön megkeresni, megismerni, regisztrálni minden jó márka oldalára, hanem van egy ilyen webshop, ahol minden itt van egyszerre. És az oldal, valóban kellemes a szemnek, nem zsúfolt, letisztultak a színek és a betűtípusok is, ami akkor lesz igazán fontos, ha valaki olyan sok időt tölt el egy honlapon nézelődéssel, mint például én.

Van minden ezen a honlapon, amire az embernek szüksége lehet. Vannak csizmák, bokacsizmák, cipők, papucsok, bakancsok, szandik, sőt övek és pénztárcák is a nőknek. A férfiaknak pedig szintén vannak cipők, bakancsok, szandálok, papucsok, övek valamint pénztárcák. A gyerekeknek is lehet választani cipők, bakancsok, csizmák, szandálok és papucsok közül is. Rengeteg táska közül lehet választani, szóval nem kell aggódni a hölgyeknek, hogy ne találnák meg itt minden egyes cipőjükhöz a megfelelően passzoló táskát. Bármilyen évszakra, eseményre, akármilyen stílusban is keressen az ember magának vagy rokonának, barátjának cipőt, itt biztosan meg fogja találni, ahogy én is megtaláltam.

Márkákból is eszméletlenül sok van, azok közül is nagyon nehéz volt választani, hiszen jobbnál jobban vannak, minőségi, top kategóriás márkák, mint például Adidas, Benetton, Tamaris, Bugatti, Converse, Jana, Helly Hansen, Nike, Rider, s.Oliver, Mayo Chix, Skechers és még sorolhatnám, hiszen ez még a fele sem volt az oldalon megtalálható cipő és táskamárkák közül, mind női, mind férfi változatokban. Mindig vannak 60, sőt akár 70%-os leértékelt cipők, amik utolsó darabok, vagy az előző szezonból maradtak. Továbbá mindig vannak különleges akciók az évszaknak és az ünnepeknek megfelelően. Így biztosan minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt árban, márkában, stílusban.

Ami nekem különösen tetszett, hogy a fotók a cipőkről csodálatosak, remek színekben, tökéletes szögben, ami nagyon fontos, hiszen a fotók alapján fog dönteni a vásárló. A mérettáblázatok pedig hitelesek. Nos, rengeteg oldal van, ahol ott bukik meg a vásárlás, hogy a mérettáblázat ellenére teljesen más a cipő mérete a valóságban. Sokan ezért nem mernek online cipőt vásárolni. A másik, ami miatt innen rendeltem, hogy 100%-os pénz-visszafizetési garancia van a termékekre, ami valljuk be óriási bizalomébresztő szolgáltatás egy webshopnál.

cipomarket.hu

Kihasználtam egy akciót, ami most éppen aktuális volt az oldalon, hogy ha 10 ezer forint felett vásárol az ember, akkor ingyenesen szállítják házhoz a terméket. Amit választottam cipőt, így pár napon belül ki is szállították nekem. A honlapon egyébként részletesen, pontosan és érthetően írják le a tudnivalókat a szállításról, így nem lehet elrontani, vagy valami fontos információ fölött átsiklani. Erre én hajlamos vagyok, így kifejezetten örültem ennek a kis leírásnak, amit figyelmesen olvastam végig.

Én rögtön beleszerettem ebbe az oldalba és erről nem csak az ott eltöltött 3 óra tanúskodik. Rendeltem barátnőm cipőjével együtt édesanyámnak is egy kényelmes tavaszi szandált és férjemnek is egy Nike márkájú sportcipőt. Bátran rendeltem, hiszen a termékeknél megtalálható a részletesebb leírás is, hogy milyen anyagból készült, milyenméretek vannak raktáron, hogy mennyi az eredeti és az akciós ára. Én szerencsére kifogtam, hogy az összes kiválasztott cipő akciós volt, így nagyon sokat meg tudtam spórolni.

Végre elindultam, amikor belém hasított a felismerés, hogy a kocsim tegnap defektet kapott és innen bizony nem mozdulok egy tapodtat sem. Gyorsan hívtam az autókölcsönzőt, ami szerencsére a szomszéd utcában van, hogy 10 percen belül odaérek, és szükségem van egy autóra. Ismernek ott, így mire odaértem már elő is készítettek egy kis kocsit nekem. Rendeztem a bérleti papírokat és már be is huppantam a kis kölcsönzött kocsimba. Nagyon kellett sietnem, de óvatos voltam, hiszen nem vagyok hozzászokva egy új autóhoz. Természetesen kifogtam minden egyes piros lámpát a városban, de még így is időben odaértem a buliba. Nagy szerencse, hogy a kölcsönzőben dolgozó fiúk ilyen segítőkészek voltak és hamar megoldódott a mini krízisem. A cipőnek óriási sikere volt, barátnőm szinte elpityeredett, amikor meglátta a doboz tartalmát. Ismeri ő is a cipomarket.hu oldalt, és nagyon szereti. Ezt a cipőt is éppen ott nézte ki, de nem gondolta volna, hogy ennyire figyeltem amikor mutogatta őket a múlt hónapban.

Nagyon jól sikerült a buli, mindenki jól szórakozott. Este nyugodtan vittem vissza a kicsi autót a kölcsönzőbe, újból meghálálva a gyors segítséget a fiúknak. Erre az izgalmas napra biztosan emlékezni fogok még sokáig, s lehet holnap én is rendelek magamnak egy cipőt a cipőmarketről. Vagy inkább táskát? Jaj azt hiszem megint nem lesz egyszerű a döntés ha elkezdek nézelődni a nagy választék közt. De nem baj, hiszen sokkal kényelmesebb így, itthonról a fotelből, kávéval a kezemben cipőt venni, mint amikor boltba megyek, kevergek a sok ember közt, fáj a derekam és bosszankodok, hogy az adott üzletben éppen nincs meg a választott cipő az én méretemben. Szóval mindenkinek szeretettel ajánlom a Cipőmarket webshopot!