Nyári gumi akció árak után kutattam az autókölcsönzőben

Régóta dédelgetett álmom vált valóra azzal, hogy megnyithattam a saját autókölcsönzőmet. Annyi tervezés, szervezés, számolás és gyűjtögetés után végre ott állt előttem. Az enyém volt teljesen. Szívemet-lelkemet beletettem. A két legnagyobb hobbim az autók és az utazás. Most végre ezt a kettőt egy nagy projektté gyúrhattam, és az autókölcsönzőben dolgozva egész nap azt csinálhattam, amit szeretek.

Minden tökéletes volt. Még csapatépítőt is szerveztem az alkalmazottaimnak, ahogy erről már itt írtam. Csupán egy dolog hiányzott: hogy a bérelhető autókra nyári gumit szerezzek be. Hiszen a nagy részükön még téli volt. Azonban az üzlet beindítása szinte minden erőforrásomat felemésztette, így igen szűkös keretem maradt az új gumiabroncsok beszerzésére. Így nem maradt más lehetőségem, minthogy keressek valami igazán nagy akciót. Ezért be is írtam a keresőbe: nyári gumi akció árak.

Nyári gumi akciós árak a gumidiszkontban

A keresőmotorok most sem hagytak cserben, rögtön ki is dobta a program a megfelelő találatot a nyári gumi akció árak keresésemre. A legjobb lehetőségeket itt találtam. Az autókölcsönzőben számos típusú és évjáratú autó előfordul, de semmi pánik! Itt minden autómhoz megtaláltam a szükséges nyári gumikat és még sokat sem kellett költenem így, hogy épp ki tudtam használni a nyári gumi akciós árait. Rögtön másnap ki is szállították a nyári gumikat, melyeket fel is szereltünk a műhelyben. Így az autót kölcsönözni vágyók már új, kiváló minőségű nyári gumikkal vehetik igénybe a szolgáltatást.

Nagyon elégedett voltam a nyári gumikkal, hiszen azok a modellek, melyeket kiválasztottam, erősek, strapabíróak. A hosszú utakat, a sok megtett kilométert is jól bírják, a defekttűrő rendszernek hála pedig igen kevés esélye van annak, hogy kilyukadjon a gumiabroncs. Ezt külön hangsúlyozzuk a kölcsönözhető autók jellemzői között, hiszen így még nagyobb biztonsággal tudják igénybe venni az utazók.

Megbabonázott a gumidiszkont.hu lehengerlő kínálata

Már biztos, hogy máskor is fogok vásárolni a Gumidiszkont webáruházban, nem csak most, hogy kihasználtam a nyári gumi akció árak lehetőséget. Téli gumikat is vásárolok majd, amikor a hőmérséklet annyira alacsony lesz, hogy le kell cserélnünk a nyári gumikat. Mivel teherautók és terepjárók kölcsönzését is lehetővé tesszük a kölcsönzőben, ezért legközelebb rájuk is választok majd abroncsot. A vásárlás rendkívül egyszerű, ugyanis kiválaszthatom, hogy milyen fajta autóra milyen típusú gumiabroncsot keresek. Az áruházban négy évszakos gumik is elérhetőek, szintén kedvezményes áron, ahogy azt a nyári gumi akciós árai keretében már láthattuk. A négy évszakos gumi azonban úgy gondolom, a kölcsönözhető autók számára nem lenne túl jó választás. Hiszen ezek a gumitípusok abban az esetben megfelelőek, ha keveset fut az autó, kevés kilométert tesz meg. Ez azonban egy autókölcsönző esetében nem így van, hiszen az autóink rendkívül sokat futnak. Így nagyon fontos, hogy jó teherbírású, bivalyerős gumikkal legyenek felszerelve a járművek. Szerencsére a Gumidiszkont minden egyéb árucikkel rendelkezik, amire csak szükségem van.

Az már biztos, hogy legközelebb is náluk fogok vásárolni. Sőt, azon is gondolkozom, hogy valamilyen együttműködést kellene tető alá hozni, hogy hosszú távon is kedvezményesen vásárolhassak a boltban, ne csak így a nyári gumi akció keretében. Talán hirdethetném őket a kölcsönzőben. Ők is jól járnának és én is. No, majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Most örülök az új nyári gumiknak és annak, hogy sok utazni vágyót ki tudok szolgálni szuper kocsikkal.