PB gázpalack rendelés az autókölcsönzőben

A csütörtök éjszakai vihar óriási károkat okozott az autómban. Teljesen kicsavarta a diófát, ami az én szélvédőmön landolt. Persze, ez is a legjobbkor tudott történni. Az autószerelő szerencsére másnap reggel elszállította javításra az autót, azonban így én teljesen meg voltam lőve, nem tudtam mivel közlekedni.

A városban még csak-csak megoldottam a közlekedést, de pénteken munka után indultam volna vidékre, mert szombaton disznóvágás. Ráadásul meg is ígértem a Bendegúz haveromnak, hogy viszek le PB gázt, mert az kell a malacok megpörköléséhez. Gyorsan autót kellett hát szereznem, így az első autókölcsönző felé vettem az irányt. Itt azonban nem kerültem egyből sorra, néhány ember volt előttem. Nem is volt tulajdonképpen ez baj, mert ugyan késésben voltam, de gondoltam, addig keresek a neten palackozott PB gáz házhozszállítást. Manapság már tényleg mindent az ajtóig hoznak, miért lenne a PB gáz kivétel?

Meg is találtam a honlapot, ahol azt írták, hogy Budapesten kívülre is szállítanak, ami pont jó volt nekem, mert én Veresegyházára mentem. Ráadásul 2-4 óra kiszállási időt ígértek, ami azt jelentette, hogy vagy valamivel hamarabb, vagy egyszerre érünk majd oda. Lehetett visszahívást is kérni e-mailben, de én inkább nem vacakoltam ezzel, most sürgetett az idő.

A telefonszámuk nagyjából minden második sorban ott volt, nem is kellett keresnem egyáltalán. Általában jól eldugják a honlapon az elérhetőségeket valamelyik – néha nekem elsőre egyáltalán nem egyértelmű – menüpont alá. De itt nagyon könnyű dolgom volt. Szinte egy csörgés után felvették a telefont is, és tulajdonképpen 5 perc alatt mindent elintéztünk. Bengedúz említette, hogy a 23 kg PB gázra van szükség, szerencsére itt két opció is volt. Rendesek a honlapon, mert egyből a második sorban szerepel, hogy bizony győződjél meg arról, hogy ugyanolyan méretű PB gázpalackot rendelsz, mint ami van már amúgy is otthon. Nem bízzák a véletlenre, tetszett ez a profizmus.

Flaga és MOL termékeket is forgalmaznak, nekem ez utóbbit kellett beszereznem. Ezt jól megjegyeztem, Bendegúz legalább százszor elmondta előző nap a telefonban. Mire az autókölcsönzőben sorra kerültem, már el is intéztem mindent a gázpalack házhoz szállításával, így legalább egy gonddal kevesebb volt.