Tematikus nap az rdealer jóvoltából

A múltkori csapatépítő után bevallom nőiesen, azért eléggé elfáradtam és nem mellesleg azért picit ittunk is a fiúkkal, ilyenkor még páran el szoktunk menni a kedvenc pizzázónkba másnap, ahol kibeszéljük az előző nap történt fontos eseteket, ez pedig most sem volt másképp.

Nagyon jól érzem magam a munkahelyemen és nagyon szeretem, amit csinálok és számomra ez a fontos. Hogy élvezzük azt, amit csinálunk és szeressünk minden nap felkelni, bemenni a munkahelyünkre és olyan kollégákkal legyünk körülvéve, akik nem mérgezőek számunkra. Én ezt hála a jó égnek megtaláltam, és egyelőre nem gondolkozom azon, hogy máshol kéne lennem. A fiúkkal is nagyon jól érzem magam, és nem csak autókról, hanem sok-sok minden másról is tudunk beszélgetni.

A pizzázóban is nagyon jól elbeszélgettünk. Peti elmesélte a nagyon poénosra sikeredett estéjét a csapatépítő után, Roland is elmondta, hogy mi történt vele. Mondok ennél jobbat is, mert Daninak pedig éppen a 8. szerelmi bánatát próbáltuk megoldani ebben a hónapban, ő egy picit érzékeny lelkű, de nagyon imádjuk. Mikor már mindenki megette a pizzáját és már csak az üdítőnket szürcsölgettük, akkor pattant ki az ötlet Ábel fejéből, hogy mi lenne, ha nem csak a csapatépítőkön és utána bandáznánk közösen, hanem tartanánk tematikus napokat legalább kétszer egy hónapban, majd ezt bővebben is kifejtette. Arra gondolt, hogy sorsot húznánk minden hónap elején, hogy ki lesz a következő házigazda és neki kell egy adott nemzetiségű kaját készíteni. Pl.: Ábel, indiai étel. Ez mindenkinek nagyon tetszett és gyorsan kértünk is pár papír fecnit és mindenki ráírta a nevét. A húzást követően pedig megszavaztuk a nemzetiséget is. Én lettem az első kiválasztott és olasz kaját kellett készítenem.

Miután hazamentem, el is döntöttem, hogy mit fogok készíteni, de sajnos nem volt meg a megfelelő felszerelésem hozzá, ugyanis nagyon kellett volna nekem egy tésztadagasztógép. Azonnal el is kezdtem bújni az oldalak végtelen tárházát ahonnan tudnék rendelni, így leltem rá a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalra, ami már egyből nagyon szimpatikus volt számomra. Az oldal egyszerűen kezelhető volt. Mindent egyből meg lehetett találni, amit kerestem. Már a főoldalon fel voltak tüntetve a különböző tevékenységhez való gépek. Ilyen a csomagolástechnika, előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés-fagyasztás, italkészítők, mosogatás, kiegészítők, sütés-főzés, sütőipari gépek. Ugyanis itt nem csak otthoni konyhai gépeket lehetett rendelni, hanem rendes ipari gépeket is, akár egy étterembe vagy egy fagyizóba, de persze másba is. Van keresési lehetőség is, hogy ha konkrét elképzelésed van, mint nekem, akkor azt oda lehet beírni. Itt kerestem rá én is a dagasztógépre. A jobb felső sarokban és a lap legalján lehet a fontos információkat megtalálni. A jobb felső sarokban olvashatunk a garanciáról, ami új gép esetén 1 év, használt gép esetén pedig 3 hónap. Igen, használt gépet is lehet az oldalon vásárolni, ez tök szuper annak, aki nem akar nagy összeget szánni a rendelésére, hanem picit olcsóbban, de minőségi terméket szeretne rendelni. Szintén a jobb felső sarokban látható egy blog rész, amire rákattintva számos hasznos infót kaphatunk a márkákról és termékekről, illetve még hasznos tippekkel és trükkökkel is ellátnak bennünket. A kapcsolat is a jobb felső sarokban van, itt megtalálhatjuk a telephelyük címét, a telefonszámukat és az e-mail címüket is, de az oldalon keresztül is fel lehet velük venni a kapcsolatot.

A lap alján még találhatunk fontos információkat, ilyen a céginformáció, ha valaki esetleg rendelés előtt szeretne egy kicsit többet tudni róluk. A szállítási információ, ez is hasznos, hiszen személyesen is átveheted a terméket, de ha esetleg messze van, vagy sokat dolgozol, akkor az ügyfélszolgálaton keresztül kérhetsz kiszállítást is. Itt is lehet a garanciáról olvasni. Megtalálhatóak még itt a felhasználási feltételek, adatkezelési tájékoztató, biztonsági adatlap, a telephely szintén az e-mail címmel és a telefonszámmal és a nyitva tartás, ami hétfőtől egészen péntekig reggel 8-tól, délután 16 óra, hétvégén pedig zárva tartanak és a blog cikkeket is láthatjuk itt. A főoldalon még láthatjuk az akciós termékeket is, ezeken sokat lehet spórolni, úgyhogy érdemes szemfülesnek lenni. Ugyanitt találkozhatunk a népszerű és a legújabb termékeikkel is, ezeket is érdemes átgörgetni, hátha ki fogsz valami szuper dolgot. A kereső részben megadhatod a termék nevét, kategóriáját, márkáját, állapotát és azt, hogy milyen árkategóriában keresel. Ezzel is megspórolva a folyamatos és felesleges keresgélést.

Így kerestem rá én is a dagasztógépekre, amikből olyan széles volt a választék, hogy egyből hat termékkel találtam magam szembe. Mindegyik gép új volt, ennek örültem, mert mindenképpen újat szerettem volna, hiszen arra több a garancia és nekem minden terméknél ez nagyon fontos. Az árak is egyébként nagyon változatosak voltak, így nagyon könnyen megtaláltam azt, ami nekem tetszik, jó áron van és el is tudom magamnak képzelni. Viszont tök jó, hogy személyesen és kiszállítva is hozzá lehet jutni a termékhez, csak még nem teljesen döntöttem el hogy melyiket válasszam, mert ehhez fontos lenne tudni a jövő heti beosztásomat is. Egy biztos, hogy ezzel a tésztadagasztóval aratni fogok a közeledő tematikus napunkon. Ha már itt jártam, körülnéztem én is, és ki is néztem a dagasztó gép mellé egy gyümölcs facsarót, ugyanis nagyon régóta szerettem volna egyet és lassan úgy is itt a szülinapom, így hát úgy éreztem, hogy ennyit igazán megérdemlek és az olasz kajákhoz is jól nézne ki egy kis frissen facsart narancslé, nem mellesleg pedig nagyon egészséges is. A tesómnak pedig kiválasztottam egy shake keverőt, ugyanis mindketten egy hónapban születtünk, és imádja a shake-et, úgyhogy két legyet ütöttem egy csapásra. Ja, és a fiúknak is szóltam az oldalról, mert nagyon régóta szeretnénk egy kávéfőzőt a munkahelyre, úgyhogy be is linkeltem a csoportba, hogy találtam párat. Szóval a választék ilyen szinten széles körű, egyáltalán nem túloztam pár mondattal ezelőtt.

Én egészen biztosan innen fogok rendelni, engem nagyon megnyert az oldal átláthatósága, iszonyat bizalomgerjesztő és tényleg hatalmas a választék, jó árakkal. Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, még annak is, aki nem otthonra szeretne bevásárolni, hiszen mint mondtam, ipari dolgok is megtalálhatóak a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalán. Tehát legyen szó bármilyen tevékenységről, itt biztosan találsz hozzá megfelelő dolgokat. Úgyhogy mindenképpen nézzetek szét, én is elmentettem és mindenkinek ajánlani fogom. Alig várom, hogy átvegyem a termékeimet és remekelhessek a tematikus napon és a szülinapokon is. A fiúknak egészen biztosan le fog esni az álla, bár tudom, hogy ez nem egy verseny, de akkor is.